Hol találok olyan programot, amellyel egy adott weboldal látogatottságát lehet növelni?
Bírom mikor nem a kérdésre válaszolnak...
Amúgy Traffic generatornak hívják az ilyen progikat, tegnap találtam is egy jót, de nem tudtam kicsomagolni:
Na a hülyék kedvéért elmondom még egyszer, olyan program kell, ami forgalmat generál, mivel a keresőkben így előre ugrik a termék, nem pedig a 76. oldalon találom meg, ha rákeresek. Ezen mit nem lehet érteni? A legkeresettebb termékeket rakja előre az adott bolt keresőmotorja. Így nő az esélyem a vásárlásra is.
"Azért nem a kérdésre válaszolunk mert saját magadat szo*atod meg egy ilyennek a használatával"
Mivel manuálisan működik, (csak mindig a gép előtt kell ülni) ezért nem igaz amit mondtál.
"Attól, hogy forgalmat generálsz, nem lesz nagyobb a bevételed"
De okos vagy. Olvasd már el a kérdést.
Csalás: megint hülye vagy, de leírom, h mire értettem, mert nem bírod felfogni, ezt írta valaki:
"Ha ezek után az a zseniális ötleted támad, hogy csinálsz kétszázezer honlapot, amelyik mind a tiedre mutató linkekkel van tele (ez is sokat nyom a latban), ne fáradj vele, dettó." - ez nem csalás, hanem reklám. Keress rá amerikai online marketinggel foglalkozó oldalakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!