Hogyan oldható meg ez a hibernálási gond Windows 7/Vista alatt?
Figyelt kérdés
Szeretném beállítani a Windows 7-et (ami gyakorlatilag olyan, mint a Vista, szóval tökmindegy), hogy 15 perc után, ha nem vagyok a gépnél, energiatakarékossági okokból hibernálja le magát. Ezzel nincs is baj, megtörténik a dolog, viszont ha visszakapcsolom, akkor olyan, mintha azt a letelt 15 percet is "megjegyezné", tehát hogy már egyszer "fel lett használva", ergo a következő 15 perc lejártánál nem csinál semmit, nem hibernálja magát a gép. Próbáltam már úgy is, hogy létrehoztam egy ütemezett feladatot, ami elméletileg 15 perc üresjárati idő után IS kikapcsolná a gépet, de szintén semmi. Van tippje valakinek, hogy mi a jelenség oka? Mindez csak a hibernált állapotból való visszatérés után jelentkezik.2009. szept. 15. 01:35
1/1 anonim válasza:
Nekem is hasonló gndjaim vannak, amik súlyosabbak. Alvó állapotba kerülés után a gép simán kikapcsol, és mikor visszaakarom kapcsolni, egy hardvert sem ismer fel. Se vinyót, se cd-t, se vga-t, semmit. Csak úgy tudom elindítani, ha áramtalanítom.
Ennek mi lehet az oka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!