Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tehetek szimbolumokat...

Hogyan tehetek szimbolumokat egy kepre Adobe photoshop CS3 programban?

Figyelt kérdés

Pontosabban: Szeretnek egy kepet ugy atalakitani, mintha egy filmkocka lenne, tehat a kep tetejen es aljan legyen egy-egy "lukas csik" :)

Lehet erteni, h mit is akarok csinalni? :)

Egyaltalan kepes ez a program ilyesmire? ha nem akkor melyikkel tudnek ilyesmit csinalni?

Szeretnem leszogezni, h kezdo vagyok ezen a photoshopos teren, ugyh ha valaki tud segiteni akkor kerem, h lepesenkent magyarazzon!

Elore is koszonom!

2009. szept. 14. 23:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia :) szerintem simán meg lehet csinálni, én pl.úgy csinálmám, hogy fognék egy eleve filmkockás képet, és csak egyszerűen összemontíroznám a másikkal.vagy éppen ki is vághatod.Nos..halálpontos lépéseket nem tudok neked leírni, de naggyából el tudom mondani :)

arra figyelj, hogy a két kép megfelelő nagyságú, és felbontású legyen.Megnyitod mindkettőt a PS-ban, majd rákattintasz a saját képedre, egyszerűen áthúzod a másikra, itt kiderül, hogy jól állítottad-e be egymáshoz a felbontásokta.És (angolul nem tudom, mert magyart használok) Szabad alakítás menüpont, ott lehet méretezést is állítani, meg amit még szeretnél.Figyelj rá, hogy mindig jó rétegen dolgozz, mert ha nem történik semmi, akkor nem jó rétegen vagy.Érdemes lenyitni a rétegek ablakocskát, és kitenni oldalra, hogy egyszerűen tudj lépehgetni rajta :)

2009. szept. 15. 00:49
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

hát ennél jobbat nem találtam, de ilyenre gondoltam.és ha megnyitottad mindkettőt áthúzod, megigazítod, és kész :)

2009. szept. 15. 00:51
 3/6 anonim ***** válasza:

esetleg keress photoshop brusht interneten, amit ingyen le tudsz tölteni, és filmszalagot ábrázol.de ehhez lehet, hogy több idő kellene, és nem is válna be olyan jól :)

már fel is ajánlottam rögtön két lehetőséget is.Mostmár csak rajtad múlik :)

2009. szept. 15. 00:55
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem is hangzik bonyolultan!

Koszonom szepen, megmentetted az ejszakai alvasomat, mivel igy nem maradok fent reggelig emiat :)

Koszi!

2009. szept. 15. 01:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezt a film kocka dolgot egy kattintásra megcsinálja a PhotoScape.

[link]

2009. szept. 15. 08:53
 6/6 Szophie válasza:
Nekem photoscape-em van , amit ingyen töltöttem le , magyar nyelven , és ott a kereteknél van ilyen..
2012. nov. 10. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!