Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit tegyek a save2pc és a...

Mit tegyek a save2pc és a save2pc pro még a you tube downloader is ezt írja ki:?

Figyelt kérdés

Mit tegyek??

A save2pc Pro t használtam vidiletöltéshez (régen), egy ideig nem volt rá szükségem így nem használtam.

Azóta a gépen lett egy Outpost security pro.

Most megpróbáltam a save2pc Pro-val letölteni vidit és ezt írja ki: HTTP/1.1 400 Bad Request Error2

A save2pc vel is ugyan ezt.

És még a youtube video downloader is!

Mit tegyek mit csináljak mit jelent ez?!?

A védelem a rossz az túl szigorú vagy a progival van a baj esetleg a nettel vagy van tudtom kívül proxim?

Kérlek segítsetek!

2009. szept. 14. 20:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Próbáld meg ezt, ha ezzel sem megy akkor valószínű valami blokkolja. Lehet, hogy a vírusÍrtó, mer ez is okozhat ilyet. [link]
2009. szept. 14. 21:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább az "Outpost security pro"-ra kihegyezve tedd fel ezt a kérdést, akkor nagyobb eséllyel kapsz választ.
2009. szept. 14. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!