Gép bekapcsoláskor lassan áll fel a rendszer kb 3 perc kell neki. Okozhatja ez a lassúságot? (lent)
Hard Disk sentinel ezt mutatja :
Advanced SystemCare 6 programmal karbantartott rendszerről van szó, ezt már csk azért írom hogy nem e ez takarít ki valamit ami a lassulást okozza. Töredezettség mentesítést és virus/kémprogram keresést is elvégzek időnként több programmal is. Msconfigba le vannak tiltva az automatikusan induló szükségtelen dolgok. Viszont van egy skinelő progim ez nem tudom mennyire befolyásolja a boot időt. Program neve : WindowBlinds
Gép adatok : [link]
Tudom hogy nem egy csúcs gép de akkor is valamiért a szokotnál több idő kell neki még feláll a rendszer. Korábban 40-és 50 másodperc között volt most meg 3 perc.
Én a HDD-re gyanakszom, bár nem tudom eldönteni hogy ez még mennyire súlyos.
Rendszer indulásakor ha tudod azonnal xD nem bírom leírni indicsd el a feladatkezelőt s majd nézd meg mi használja legjobban a gépet ez nagyban belassítja.
Másik lehetőség a HDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!