Néha letölti a zenéket a LimeWire-m néha meg nem. Miért van ez? Mitől függ?
Hogy érted? Nem indul el a letöltés, vagy elindul csak megszakad, vagy letölti csak a mappába nem jelenik meg a fálj?
Ezeket tudom javasolni:
1. Nézd meg, hogy kapcsódva vagy-e.
2. Próbálj egy másik fáljt letölteni (ha ilyen 50 kb-os akkor föleg :), de ha normális a mérete akkor is lehet vele baj)
3. Inditsd újra az Limewire-t (a gépet is megpróbálhatod, bár az sok mindenen tud segíteni, nem garantálom, hogy ezen fog:))
4. Frissítsd, vagy egyszerűen telepitsd újra az egészet.
5. A netről kapcsolódj ki majd vissza.
Mindent meg kell próbálni, egyébként amikor még én is használtam nekem is voltak többször vele problémáim, de szerencsére csak néha úgyhogy nem nagyon érdekelt. Fasza kis P2P progi, de nem tökéletes.
ugy gondolom,hogy amikor rámegyek arra h letöltse annyit ir h connecting... na és ennyi aztán meg valami need akármi xDxD nem nézem most meg xD..a lényeg h megprobálja de el se tudja kezdeni letölteni...az a gond h néha megy egy zene letöltése,de miközben akarok másikat letölteni mellette azzal megint csak ennyit csinál és el se kezdi...és ez pár pár napja megy de idegesitő xDxD
köszi a választ:)
esetleg van más ilyen LimeWire-hoz hasonlo program?mert tudom,hogy van sok,de nekem olyan kéne,amin ha igy az egeret oda húzom kimutatja az adott szám címét,előadóját,albumát,évszámát stb. na és fontos lenne az évszáma is,hogy ne kelljen összevissza keresnem,mint a LimeWire-nél xD...huuu ezt jol le irtam xD aki érti és tud ilyet pls válaszoljon!:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!