Hogyan helyezzem át az uTorrentbe azokat a "fájlokat" amik a BitTorrentben voltak? (Bővebben lent! )
Sziasztok!
A kérdés adott. Még azonban annyit hozzá tennék, hogy kifejtsem bővebben a kérdésemet, hogy eddig a BiTorrentet használtam mint letöltő klienst, most viszont átálltam az uTorrent-re, mert kevesebb erőforrást igényel stb. Na de, hogyan helyezhetném át a már meglévő pl. seedben, vagy letöltésben részesülő torrent fájlokat?! Mert nem rakta be automatikusan. Előre is köszönöm a válaszokat!
pl. a már megkezdett letöltést bemásoltam, már 10 perce azt írja, hogy "Connecting to peers", de nem ellenőrzött semmit.
Meg amit seedelni akarok, újra el akarja kezdeni tőleni, mint már fentebb mondtam.
Megoldottam, köszönöm a segítséget.
Minden úgy volt, ahogyan leírtad, csak bénáztam, mert Én letöltéskor átnevezem még előtte a torrenteket, és ez volt a baj, hogy az eredeti néven nem találta, hiába raktam abba a mappába amelyikben volt. Bocsi a bénázásomért. :D De köszi még egyszer!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!