Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit tegyek, hogy a Mozilla ne...

Mit tegyek, hogy a Mozilla ne csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Csak a Mozilla csinálja ezt, a Chrome nem...

Nem akarok más böngészőt, mert mindegyik rossz. Chrome meg Opera lassú nekem Opera kell.

1x csinálta ezt de akkor gépresi megoldotta, most nem jó az sem, segítség. :(((

http://www.youtube.com/watch?v=EfW3x_F_gbo

2013. márc. 11. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Először is töröld azt a sok sz.r bővítményt, meg toolbart, mint pl az ASK.com és társai.

Ezután talán megjavul.

Ha mégsem, akkor firefox csökkentett módú ikonjával indítsd el és nézd meg mitörténik.

2013. márc. 11. 23:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Okés most próbálom !
2013. márc. 11. 23:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Újra raktam így ask.com és társai meg minden bővítmény meg minden + eltünt de így is... hogyan indítsam csökkentett módban ? Ilyen ikont nem találtam. :/
2013. márc. 11. 23:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Eszközök/Beállítások->Speciális fül->Általános alfül. Itt a "Hardveres gyorsítás használata, ha lehetséges" mezőből vedd ki a pipát. Restart és próbáld újra.
2013. márc. 12. 00:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló !

Azt ugye vágod, hogy Isten vagy ?

Köszönöm szépen !

2013. márc. 12. 01:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Oh, köszönöm :) Egyébként ez általában vga driver hibára utal - de ha más hibát nem produkál, akkor kár vele foglalkozni bővebben.
2013. márc. 12. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!