Milyen programmal tudnék készíteni egy képsorozatokból álló kis "filmet", ami alá zenét tehetnék?
Figyelt kérdés
2013. márc. 11. 17:33
1/11 petizacc válasza:
Erre bármelyik videókészítő program jó. A legegyszerűbb ami erre a célra tökéletes a Windows Movie Maker.
2/11 A kérdező kommentje:
Azzal próbáltam, de egyszerűen nem játssza le a képeket amiket beillesztek sorban. Elindítom és csak zene szól. :) Enyhén nem csinálok jól valamit :)
2013. márc. 11. 17:41
3/11 anonim válasza:
Akkor komolyabb programmal még ennyire se boldogulnál...
Telepítsd a K-lite kodek pakkot, indítsd újra a gépet, és utána próbáld ki.
Tegnap csináltam hasonló videót, működnie kell.
4/11 A kérdező kommentje:
Oké, köszi szépen. Ilyesmivel sosem foglalkoztam és nem értek hozzá.
2013. márc. 11. 17:54
5/11 anonim válasza:
Semmi baj. Amúgy win xp, vagy win7?
6/11 A kérdező kommentje:
win xp
2013. márc. 11. 18:00
7/11 anonim válasza:
Juj az Xp movie makere elég rosszul kezeli a képek paramétereit.
Szerintem próbálj letölteni egy portable windows 7-est, hátha megy rajta.
Jótanács:
Eszközök>beállításoknál tudod a képek időbeli lefolyását változtatni egy alapértelmezett értékre, hogy ne kelljen mindegyiket egyesével beállításani.
De a win 7-es merőben felhasználó barátabb program.
hátha:
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget!
2013. márc. 11. 18:24
9/11 Lajos54 válasza:
Esetleg próbáld ki a PhotoStory nevezetű programot. A Microsoft oldaláról tudod letölteni. Kifejezetten ilyenre való, vagyis állóképekből tudsz vetítést készíteni vele, különféle áttűnésekkel, effektekkel, feliratokkal. Zenét tehetsz alá, tetszés szerint. A végén többféle formátumban el tudod menteni. Alapértelmezett természetesen a wmv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!