Csinálnátok nekem egy ilyen táblázatot?
Nos az lenne a problémám, hogy vannak nekem ilyen A4-es lapon levonóim, amire lehet nyomtatni (7sor; 2oszlop; összesen: 14db). Szeretnék minden egyes kis matricára rányomtatni egy logót, de mindig elcsúsznak (vagy a logó teteje nyúlik át a felette lévő matricára, vagy pedig az alja az alatta levőre).
Próbáltam már photoshop-ból, word-ből is kinyomtatni de elég sok lett mindig a hiba.
A kérdésem az lenne, hogy nem e tudna nekem valaki egy ilyen táblázatot csinálni? Vagy hogy csináljam meg ezt az elrendezést?
Privátban adnék e-mailt
Méretek a matricáról
Szélesség: 105mm
Magasság: 42mm
Köszönöm a segítségeteket!
Egybefüggőek a matricák, vagy van kihagyva köztük hely?
A lap szélén kezdődik vagy beljebb?
Fotó róla esetleg?
Az eredeti matrica fotóját nem küldeném még el, viszont egy sablont igen. A sablont itt megtalálod:
A levonók/matricák egy A4-es lapon vannak. Az A4-es laptól 1mm-rel beljebb kezdődnek el a matricák => margók (fent, lent, bal, jobb ==> 1mm).
A kép (logó) a matrica közepén van. Pont úgy hogy beleférjen a kis matricába.
A matricák között nincs hely, csak egy vágás van, ahol ketté lehet a két oszlopot egymástól szedni.
Köszi a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!