Ki segít Fraps -el kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nos, mielőtt elindítom a játékot, amit fel akarok venni, olyankor szokásosan be állítom a 30 FPS -t, és elindítom, majd amikor a bal felső sarokban a sárga színű szám átvált pirosra és elkezdem felvenni, akkor csak egy bizonyos ideig veszi, utána abba hagyja, holott én kikapcsoltam azt a funkciót, hogy 4 gigánként elszabdalja a videót, de mégis ez van... Miért?2013. márc. 9. 23:13
1/8 anonim válasza:
Ha nem eredeti akkor csak 30 másodpercet tudsz felvenni. Guglizd be hogy Fraps registred version
2/8 anonim válasza:
4 GB-onként darabolja a fájlt, szerintem ezt be sem lehet állítani, hogy ne tegye...
3/8 A kérdező kommentje:
Mindegy, köszönöm a válaszokat, letöltöttem a 3.4.0 - ás regisztrált verziót, és most viszont már azt nem lehet kikapcsolni, hogy bizonyos ideig vegye, így beállítottam 300 másodpercre... Itt egy kép arról, hogy milyen beállításokat állítottam be :
2013. márc. 10. 10:49
4/8 anonim válasza:
A "loop buffer lenght"-el nem a felvétel hosszát állítod be az biztos...
5/8 A kérdező kommentje:
Egyedül a loop -szót értem, belőle, de azt se pontosan, gondolom valami hosszal kapcsolatos...
2013. márc. 10. 12:13
6/8 anonim válasza:
A "lenght" az ami a hosszal kapcsolatos. A buffer meg olyannal kapcsolatos, mikor előre dolgozik a progi és egy átmeneti tárolóba helyez dolgokat, amit később onnan szed elő. Ez nem a rögzítés hossza az biztos...
7/8 A kérdező kommentje:
És azt a kis páncél jelet hogyan lehet eltüntetni az ikonja mellől? Mert megnyitáskor mindig rákérdez, hogy megbízok-e benne, vagy hogy futtatom-e. Azt is próbáltam már, hogy rendszergazda ként indítom el, de nem volt változás. Más videóiban is sokszor így van, de van, akinél viszont nincs. Ezt hogyan lehet megcsinálni?
2013. márc. 10. 14:26
8/8 A kérdező kommentje:
Mostmár jó. Addig veszek vele, ameddig akarok, Köszönöm a válaszokat! :D
2013. márc. 10. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!