Tudnátok képszerkesztő programot ajánlani?
Olyasmire gondolok ami nem csak egyszerű photoshoppolást vagy efekthatást lehet elerni , hanem valami ilyesmit: [link]
vagy
Elnézést a rossz szóhasználatért és rossz linkért. Megprobálom leírni : olyan képszerkesztőre lenne szükségem ami nemcsak színt vált (vagy nem csak a megszokott fekete-fehér, szépia , holdfény stb. hanem más (szolidabb)színekre) és ezenkívül , mondjuk ilyan fénypontokat, pöttyöket lehet bele szerkeszteni, több , különboző színű sávra felosztani a képet stb.
Remélem erthetően fogalmaztam és tudtok segíteni.
A PhotoScape ábrája hülyeség, nem lehet vele megcsinálni, nehogy a kép miatt válaszd azt! Nem figyeltem rá, mi volt éppen beletöltve, amikor a screent lekaptam, és még nem tudtam lecserélni. Csak azért emlegetem, mert valaki már rákérdezett, én meg égtem, mint a rongy...
Hm. Én meg éppen ezt akartam válaszolni feddőleg:
Előzőnek: Jópofák ezek az effektoldalak (van még tucatszám), de Kérdező kifejezetten deklarálta, hogy nem effektezni akar. Azért mégsem bánnám, ha működő linken is bemutatná, hogy akkor mit szeretne.
Ujból elnézést a rossz kifejezésért.azt írtam a kérdésbe hogy nem csak olyan alap effekthatásokat akarok elérni mint a fekete-fehér , szépia , vignetta stb. hanem ilyen érdekesebb , színesebb hatásokat mint az eső , szivárvány, metál stb.
amugy azóta még probáltam a neten keresni kepeket erre de sikertelenül
mindegy , a lényeg hogy volt valaki aki megértette mit szeretnék és választ is adott rá.
Ám legyen, bár álmomban se gondoltam volna, hogy a boldog-boldogtalan által használt csillámeffekt vagy mifene bárki lelkében maga mögé utasítja a 'fotosoppolást', vagyis a fára mászó zsiráfot, photoshopos vetkőztetést meg efféléket...
OFF
Voltaképpen csak azért köszöntem be újból, mert az oldalamon kicseréltem végre a PhotoScape képét rendesre, ha valaki erre bóklászva téved oda, tudja, hogy az már érvényes, meg lehet csinálni vele.
ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!