Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudnátok képszerkesztő program...

Tudnátok képszerkesztő programot ajánlani?

Figyelt kérdés

Olyasmire gondolok ami nem csak egyszerű photoshoppolást vagy efekthatást lehet elerni , hanem valami ilyesmit: [link]

vagy

[link]

[link]

2013. márc. 9. 19:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Photoshop. (A "photoshoppolás" szó nem létezik, szakmaiatlan, a Photoshop egy igen sokoldalú és valószínűleg a legjobb és egyben legdrágább képmanipulációs szoftver neve és nem pedig egy vagy több képmanipulációs eljárás gyűjtőneve.) A képeket pedig rosszul linkelted, a feltöltő adatvédelmi beállításai miatt nem látjuk.
2013. márc. 9. 19:07
 2/10 A kérdező kommentje:

Elnézést a rossz szóhasználatért és rossz linkért. Megprobálom leírni : olyan képszerkesztőre lenne szükségem ami nemcsak színt vált (vagy nem csak a megszokott fekete-fehér, szépia , holdfény stb. hanem más (szolidabb)színekre) és ezenkívül , mondjuk ilyan fénypontokat, pöttyöket lehet bele szerkeszteni, több , különboző színű sávra felosztani a képet stb.

Remélem erthetően fogalmaztam és tudtok segíteni.

2013. márc. 9. 20:14
 3/10 anonim ***** válasza:
A Photoshop kb. minden képmanipulációra alkalmas (viszont drága, kb 250k), a kérdés, hogy Te meg tudod-e vele csinálni. Én 2006 óta foglalkozom vele, fotográfiával foglalkozom, de nem gondolom, hogy 100%-os lenne a tudásom az említett szoftvert illetően. Mondjuk mindenre van Tutorial.
2013. márc. 9. 20:15
 4/10 tabaki ***** válasza:

[link]

A PhotoScape ábrája hülyeség, nem lehet vele megcsinálni, nehogy a kép miatt válaszd azt! Nem figyeltem rá, mi volt éppen beletöltve, amikor a screent lekaptam, és még nem tudtam lecserélni. Csak azért emlegetem, mert valaki már rákérdezett, én meg égtem, mint a rongy...

2013. márc. 9. 22:30
 5/10 anonim ***** válasza:

ezt próbáld ki ,tetszeni fog :

[link]

[link]

2013. márc. 10. 18:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Úúúristen...
2013. márc. 10. 18:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen # 5/6-os kommentelő. pont erre gondoltam.
2013. márc. 10. 19:30
 8/10 tabaki ***** válasza:

Hm. Én meg éppen ezt akartam válaszolni feddőleg:

Előzőnek: Jópofák ezek az effektoldalak (van még tucatszám), de Kérdező kifejezetten deklarálta, hogy nem effektezni akar. Azért mégsem bánnám, ha működő linken is bemutatná, hogy akkor mit szeretne.

2013. márc. 10. 19:33
 9/10 A kérdező kommentje:

Ujból elnézést a rossz kifejezésért.azt írtam a kérdésbe hogy nem csak olyan alap effekthatásokat akarok elérni mint a fekete-fehér , szépia , vignetta stb. hanem ilyen érdekesebb , színesebb hatásokat mint az eső , szivárvány, metál stb.

amugy azóta még probáltam a neten keresni kepeket erre de sikertelenül

mindegy , a lényeg hogy volt valaki aki megértette mit szeretnék és választ is adott rá.

2013. márc. 10. 20:40
 10/10 tabaki ***** válasza:

Ám legyen, bár álmomban se gondoltam volna, hogy a boldog-boldogtalan által használt csillámeffekt vagy mifene bárki lelkében maga mögé utasítja a 'fotosoppolást', vagyis a fára mászó zsiráfot, photoshopos vetkőztetést meg efféléket...

OFF

Voltaképpen csak azért köszöntem be újból, mert az oldalamon kicseréltem végre a PhotoScape képét rendesre, ha valaki erre bóklászva téved oda, tudja, hogy az már érvényes, meg lehet csinálni vele.

ON

2013. márc. 11. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!