Crysis 3 szaggat HD7870-en, miért? Részletek lent
ez így túl kevés
ahogy megrendelted/megveted öszes hardver típúsra pontosan kéne vagyis pontos Model nevük
aztán a szoftver környezet pontos kiadásokkal
windows *** ..., driver *** ...
állandóan futó programok: virusirtó *** ... stb...
biztos hardveresen hibátlan lehet a gép?
futatál elenörzö progikat?
höfokokat néztél?
nem lehet hogy valami opcióra nem figyeltél netán driver beálitásoknál és az terheli öszevisza le?
ram meg proci elég hozá ezel aztán ténleg sokat lehet kezdeni...:P
meg 7870 t sem tudni pontosan
és ast sem tudni hogy eredeti játék e
biztos jó e a crack ha nem eredeti
más játék sem úgy megy ahogy kelene?
Rendben, részletesebb leírás:
proci: AMD FX-6300 3.5Ghz-n használva
VGA: Sapphire 7870 2GB DDR5 11199-19-20G
ram: Corsair Vengeance 2x4Gb 1600Mhz DDR3
alaplap: Asus M5A97 LE R2.0
op. rendszer: Windows 7 Fatality GX 64 bites
A gép új, annyira hogy tegnap érkezett meg, én rakattam össze, Direct X11 fent van, VGA Driver az, amit a vga mellé adtak, minden lehetséges drivert feltettem.
És jelenleg fent van a gépem még a NFS The Run, Battlefield 3, Crysis 2, és ezeknél abszolút semmilyen probléma nincs. Processzor és VGA hőmérséklete 50-52 körül maximum.
Fatality GX -es win7 sem tetszik nekem hisz buherált windowsokal sok probléma van még azokal is amiket szakértök raknak ösze...
viszont ha cd s drivert használsz gondolom jó régi
azóta már van új driver biztosan szóval AMD honalpjáról szed le ha újab és frítsd hasznos általaban nagyon föleg ha egy nagyobb frisitést is tartalmaz közbe és crysis 3 optimalizálást is
tápegység nem ártot voln de mivel nem igen hiném hogy az probléma így mindegy szerintem
Windows frisités is néha fontos ehez ahoz ez nemtudom miket tartalmazhat és hogy frisithetö...
de AMD FX processzor frissitését windows hoz akár microsoft oldaláról is letöltheted külön ha még nincs fent
akár ez is okozhat gondokat ha nincs fent
én enyi alapján móndó vagyok hogy ha a cd s driver régi nagyon és a legújabbot felteszed akkor minden probléma megoldódik (remélem)
directx 11 van gépen azt nem igen értem
hisz win7 en alapból az van
directx websetup pal lehet microsoft oldaláról az aktuális legfrisebre frisiteni
de egy ideje nem igen adtak ki uj dx eket szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!