Kép felbontás visszaállítása eredetire lehetséges mentés után?
Figyelt kérdés
Átméreteztem egy képet (kicsinyítettem) és véletlenül rámentettem az eredetire. Vissza lehet valahogy állítani az eredetit? (Minőségromlás nélkül)2013. márc. 9. 11:46
2/9 anonim válasza:
ha a mentés másként volt a parancs amire "rámentél" akkor még megvan az eredeti, ha felülírtad a szerkesztettel az eredetit akkor csak valamilyen fájl visszaállító programmal.
De azzal is csak akkor ha azóta nem történt sok írás a lemezre, mert esetleg felülírhatta azóta valami.
3/9 A kérdező kommentje:
Sajnos a sima mentésre nyomtam. De azóta direkt nem csináltam semmit, csak próbáltam megoldást keresni, hátha még megvan valahol az eredeti... :)
2013. márc. 9. 11:52
4/9 anonim válasza:
mondjuk, ha jobban belegondolok, mivel az eredetire mentetted rá a módosítottat lehet, hogy a fájl visszaállító sem segít.De egy próbát azért megérne :) Fene tudja hová teszi az op rendszer a felülírt fájlokat :)
5/9 A kérdező kommentje:
Attól tartok én is, hogy így már nincs meg, ráadásul még a fényképező gépen volt a kép. Elfelejtettem átmásolni, ez volt a baj...
2013. márc. 9. 12:01
6/9 anonim válasza:
csak egy tanács. ha esetleg találsz valami fájl viszaállító programot, akkor elsőre ne ugyanarra a particióra próbáld meg elmenteni a visszaállítandó fájlt ahol az eredeti volt. nehogy saját magával írd felül.
7/9 anonim válasza:
Azért ajánlanék egy programot. "FileRestore Profesional" én már formázott vincseszterről is mentettem vele fájlokat.
Nem ingyenes de vannak források ahonnan letölthető.
8/9 anonim válasza:
Akkor itt egy ingyenes is: [link]
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, majd megpróbálom, hátha! Egy kamera visszaállító programot találtam, ami állítólag nagyon jó, de csak a rajta lévő képeket találta meg... :D
2013. márc. 14. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!