Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nincsen a Hamachinak...

Miért nincsen a Hamachinak internet hozzá férése? Szeretnék barátommal lanozni, de nem tudom kitenni lanra mert azt írja, hogy a hamachi-nak nincsen internetkapcsolata (pedig minden más játékba megy) egyékbént a játék a minecraft!?

Figyelt kérdés

#Minecraft #Hamachi #internetkapcsolathiba
2013. márc. 8. 16:53
 1/7 anonim válasza:

Ha LAN-ozni szeretnél annak van egy feltétele: a haverod legyen a 10 méteres körzetedben. Hogyan kell LAN-ozni? Egyszerű:

1. Beléptek az MC-be

2. A haverod belép egy tetszőleges mapra (NEM AZON FOGTOK LANOZNI, DE Ő RAKJA BE A LAN VILÁG MEGNYITÁSÁT, TE MEG CSATLAKOZZ RÁ, A TÖBBJÁTÉKOS MÓDBAN OTTLESZ EGY "SZERVER" AZ Ő NEVÉVEL, ARRA RÁCSATLAKOZOL, DE OSZT KATTINTS A MÉGSE GOMBRA)

3. Ezután simán csak csinálj egy új mapot, vagy lépj be arra a mapra amin LAN-ozni fogtok, LAN megnyitása gomb, a haverod rámegy a többjátékosra, ottlesz a neved, arra rácsatlakozik

4. Találjatok sok gyémántot, kevés póklovast xD AZAZ: ENJOY!!

2013. márc. 9. 07:01
 2/7 anonim válasza:
Ui.: A LAN-hoz NEM kell Hamachi, sőt állítólag net SEM KELL xD De, mondom, csak állítólag, én még nem próbáltam...
2013. márc. 9. 07:05
 3/7 A kérdező kommentje:
10 MÉTERRE?Wtf?Miért is?amúgy megpróbálom köszi :D
2013. márc. 9. 18:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Na igen de amúgyhogyan kell a LAN-t megnyitni?mert nekem nem engedi
2013. márc. 9. 18:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Na megnyitottam a LAN világot de neki most mit kell csinálnia,hogy feljöjjön hozzám?
2013. márc. 9. 20:48
 6/7 anonim válasza:
csatlakoznia kell: 1. többjátékos mód, ott lesz a neved, arra ráklikkel, és váááláá
2013. márc. 18. 17:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Failed to connection:Timed Out :(
2013. ápr. 13. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!