Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek a Windows 8...

Szerintetek a Windows 8 mennyivel jobb a win 7-nél?

Figyelt kérdés

jobb sokkal vagy annyira nem vagy rosszabb ?

Mármint gyorsaság meg hogy, hogy futnak rajta a dolgok ...

2013. márc. 7. 20:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Semmivel sőt, rosszabb (nekem)
2013. márc. 7. 20:15
 2/9 anonim ***** válasza:

Semennyivel nem jobb:D 10 emberből 8 azt mondja h semmi nem fut rajta, 1 azt hogy fut minden, a maradék 1 meg hazudik hogy fut rajta mindenxD

Nah de komolyra fordítva, egyszerűen nincs értelme win8 ra váltani.

2013. márc. 7. 20:18
 3/9 Lajos54 ***** válasza:

Vannak örök ellenkezők, ők nagyon dicsérik. Egyébként valójában nem rossz (majd egy jó év múlva, amire "kiforrja magát". Azonkívül, hogy szokatlan az eddigi megszokott oprendszerekhez képest, nagyon kevés még a támogatottsága. Valóban sok korábbi program nem csak nem fut rajt, de telepíteni sem engedi. Azonkívül van egy csomó olyan harvereszköz, amit nem ismer, illesztőprogram viszont (még) nincs rá, jó eséllyel esetlen nem is lesz.

Én részemről egyelőre nem váltok, nem szeretném elveszíteni sok meglévő (jogtiszta) programomat...

2013. márc. 8. 11:56
 4/9 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat :D
2013. márc. 8. 21:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem 3 hónapja van fent a 8 a laptopomon. Tetszetős, gyors, gördülékeny. Sokkal gyorsabb, mint a 7. Ez tetszik benne, és igen stabil is. Nekemi idáig mindenemet felismerte...bár a Defender sírt régebben, hogy a telefonom rákos, és nem kér belőle...érdekes, mert az is Windows-os. És a Windows Phone meg csak szinkronizálóval hajlandó komunikálni, de a defender ezt nem akarta. Azóta lefrissítettem mind a kettőt és nem sír egyik se.

Én feltettem és semmi driver nem kellett rá. Egyszerűen megy. A frissítésnél leszedett egy videókártya frissítést és csókolom. Azóta az aksi jobba bírja.

2013. márc. 10. 16:21
 6/9 anonim válasza:
A win 8 sokkal bonyolultabb, meg vannak programok, amik még nem működnek rajta, de sokkal több program van rajta eredetileg, mint a win 7-en. Én most is win 8-ról vagyok, és nekem tetszik. :)
2013. márc. 12. 18:26
 7/9 Lajos54 ***** válasza:

Nyilván többet kell, hogy tudjon az elődeinél, ezt el is várja mindenki. Aránylag hamar meg is lehet szokni, bár elsőre eléggé furcsa, meg aránylag nehezen lehet megtalálni rajt a már megszokott dolgokat. Esetleg más az elnevezésük is, meg néha egész jól el vannak rejtve.

Én is feltelepítettem a próbaverziót egy külön HDD-re, amit mobile-rack lévén könnyű kicserélni. Ezen próbáltam, mert erősen kíváncsi voltam, milyen. Sajnos több olyan megvásárolt programom van, amit nem is enged feltelepíteni, vagy ha mégis, nem akar vele normálisan működni, még kompatibilitási módban sem. Pl. az OfficeXP-t nem is engedi telepíteni. Biztos, hogy amíg tudom használni a WinXP-met (az is jogtiszta :), nem fogok váltani. Talán, ha lenne pénzem egy másik gépre is...

2013. márc. 12. 22:49
 8/9 anonim ***** válasza:

"Semennyivel nem jobb:D 10 emberből 8 azt mondja h semmi nem fut rajta, 1 azt hogy fut minden, a maradék 1 meg hazudik hogy fut rajta mindenxD "

Nem tudom az a 8 milyen programokat futtat, de régi midi sequencer programtól kezdve, az összes programom gond nélkül működik. Kb. 3 éves notebook, minden hardvert felismert, még a beépített kamerát sem kellett külön telepíteni. SSD-vel 7 azaz HÉT másodperc alatt indul kikapcsolt állapotból, mi panasz legyen rá?

2013. márc. 13. 07:54
 9/9 anonim válasza:
Ha játékra akarod használni akkor ne válts mert exe hibákat dob ki folyamatosan pl:GTA4.exe mőködése leállt
2015. ápr. 18. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!