Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szereti / használ itt valaki...

Szereti / használ itt valaki Linux op. Rendszert?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért?

Nekem nagyon tetszik, főleg az, hogy stabilabb, mint a Windóz, és nem kérnek érte egy fillért sem.

2009. szept. 13. 02:20
1 2
 1/11 anonim válasza:
Abszolút imádom. Sajna gémer gyerek vagyok ahhoz meg muszáj a winfos, de netezni, képet, videót szerkeszteni, meg még szinte mindenhez ami nem játék jobb a linux. A fontos adataim mind az ext3 partíción vannak, a windózt meg így bármikor újra lehet telepíteni (még hogy lehet, ha muszáj akkor muszáj) megmaradnak a cuccaim.
2009. szept. 13. 02:46
 2/11 anonim ***** válasza:

Szeretni szertetem, de nem vagyok se windows fanboy, se linux fanboy, ezért mindkettőnek megvan a helye:

- Linux szerverre meg HTPC-re

- Windows netezésre meg játszásra

2009. szept. 13. 02:58
 3/11 anonim ***** válasza:
nekem tetszett ki is próbáltam de nem találtam hozzá normális creative hangkártya drivert emiatt kudarcba fulladt mert nem azért vesz az ember méregdrága hangkártyát hogy azután sztereóban halgassa minden egyéb apró beállit ást mellőzve.
2009. szept. 13. 07:23
 4/11 anonim ***** válasza:

Én aktívan csak azt használok :)

Lásd: [link] az enyém :)

2009. szept. 13. 08:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Ja még az előzőhoz elfelejtettem hozzáírzni hogy azért, mert jobb, és ebbe mindent belefoglaltam amiben jó. Nem akarom leírni, hosszú lista lenne.
2009. szept. 13. 08:13
 6/11 anonim ***** válasza:

Ez nem szeretem/nem szeretem kérdése, amire én használom a gépet, nem praktikus.

Amúgy milyen már ez:

"A fontos adataim mind az ext3 partíción vannak, a windózt meg így bármikor újra lehet telepíteni (még hogy lehet, ha muszáj akkor muszáj) megmaradnak a cuccaim."

A hozzáértő, jajjdejóalinux de egy partícionálást már nem tud megoldani a Windowsnak... tudod teljesen mindegy, hogy a NEM rendszerpartíció ext3 vagy ntfs...

2009. szept. 13. 11:21
 7/11 anonim válasza:

Ki mondta hogy nem tudnám megoldani? :))

Egyszerűen nincs rá igényem, ahogy mondtam játékon kívül mindenre (zenehallgatás, videónézés, stb) linuxot használok. Miért akarnám windowsról elérni ezeket az adatokat? (zenék, videók, stb)

Azt meg főleg nem értem, hogy honnan veszed hogy rendszerpartíció. Mondtam ilyet? Elnézést, ez esetben biztosan részeg voltam. ext3 filerendszer van rajta, /home-ra van mountolva, NEM rendszer, adattár.

A windowst állandóan piszkálgatni kell, és előbb-utóbb nem úszod meg, újra kell húzni az egész rendszert.

Ububaba eddig egyszer sírt be hogy tökrevágtam valamivel a grafikus felületét, a windowsos tapasztalatok alapján előre félve klikkeltem arra hogy próbálja meg helyrehozni, két másodperc múlva futott a cucc mintha mi sem történt volna.

Tényleg olyan hű de nagyon érteni kell hozzá hogy lásd a különbséget? Vagy csak szereted mások orra alá dörgölni hogy te mekkora spíler vagy?

2009. szept. 13. 12:38
 8/11 anonim válasza:
Jaaa, hogy a NEM rendszernek mindegy, ezek szerint most vagyok részeg. Igazad van, mindegy. És? UR POINT?
2009. szept. 13. 12:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Paff. Hagyd Linuxos barátom :)

Had szívjon a Windózzal, ő baja.

2009. szept. 13. 13:58
 10/11 anonim ***** válasza:

2.-nak: Windowst használsz netezésre, amikor van fenn Linux is? Hát gratulálok...

Amúgy ha nem nagyon játszol akkor mindenképp rakj fel egy Ubuntut,sokkal jobb, mint a winfos.

2010. júl. 13. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!