Mivel tudok pontosan körbevágni képet?
Sziasztok!
Kutyás képet szeretnék körbevágni pontosan, amin elég sok a kiálló szőrszál.
Próbáltam Photoshop-pal, de nem tudom ennyire pontosan. Illetve Vertus Fluid Mask 3-mal is próbálkoztam, de én valahogy azzal sem jártam sikerrel. Néztem egy csomó leírást, videót. Azt én is tök szépen ki tudom vágni, ahol egyszínű a háttér. De az én képem füves, stb...
Tipp, hogy mivel tudnám a szőrszálakat is pontosan körbevágni?
Illetve légyszi, akkor már azt is írjátok le, hogyan.
Köszi!
Nagyítottam én nagyobbra is, de annyira vékonyak a szőrszálak, hogy lehetetlenség (számomra) Photoshop-pal kivágni.
Videók és képek alapján ez a Vertus Fluid Mask 3 nagyon jó lenne, de nekem elmaszatolja a szegélyeket. :(
Azokkal a képekkel ahol nem túl elvágólagos a háttér sok munka van. Több kijelölés, tolerancia stb.
Használd a kijelöléskor a színtartomány -t.
KB így:
http://www.youtube.com/watch?v=D9cviixcpl8
+ pipettával adsz hozzá kijelölést. - -al elveszel belőle!
(elmosódottsággal, tudsz finomítani, variálni.
Ha nem elvágólagos (semleges) a kép akkor érdemes előtte a határvonalak mentén kijelölni.
A kijelölés finomításával elérheted hogy ha pl radiust adsz neki hogy ne legyen olyan ("karcos/szőrös") a határvonal.
Ha nem elütő a háttér akkor sok próbálkozás után éred el a kellő hatást!
Leírás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!