Melyik a legjobb videószerkesztő program?
Te most komoylan szeretnéd a legjobb videóvágot, amit ráadásul lehessen még könnyen is használni?
Elég nagy ellentmondás.
SONY VEGAS PRO 10.0.a Build 387 Portable
(Nálam csak a portable verzió működik..amit fel kell telepíteni azt lehetetlen megtörni)
Én is a Pinnacle Studio -t favorizálom.
Megjegyezném bármely szerkesztő programmal HD minőségü videók erős gépet ígényelnek.
Nekem viszonylag gyenge gépem van,
AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3100+
1536 MB (DDR2 SDRAM)
RADEON 9250 (256 MB)
A program mégis remekül működik, igaz HD-t meg sem próbálom, de a 720px -el szenvedve, de megcsinálom!
#2 Teljesen egyetértek, ami könnyen kezelhető általában butított, olyanoknak találták ki akik nem mélyednek bele a szerkesztésbe. Minél többet tud egy program annál átláthatatlanabb!
#3 Ha portable-ban teljesértékü (regisztrált)program
akkor csak megtörték valahogy (mielőtt portable lett).
Nem szoktam videót szerkeszteni, de tudomásom szerint ezek a legjobbak:
pinnacle
ulead
sony vegas
adobe premier pro
cyberlink power director
Ha a legjobb videó vágóról hallok valamit egyből a sony vegast és az adobe termékeket hallom.
Ha nem szégyelled rá a pénzt meg is éri mindegyik legjobb-nak beállított termék mert mégérik.
A videó vágás nem nagy kunszt meg lehet tanulni hamar most akár könnyen kezelhető progi akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!