Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen képszerkesztővel...

Milyen képszerkesztővel készülhetett ez a kép?

Figyelt kérdés

Régen tesóm gépén volt valami program, azzal lehetett ilyen képeket csinálni és nagyon egyszerű volt a kezelése is. Sajnos azóta sem tudok rájönni, hogy mi lehetett az, pedig most nagyon kéne.

Valaki nem tudja esetleg?

[link]

2009. szept. 12. 08:06
 1/6 A kérdező kommentje:
Remélem látható lesz a kép, mert nekem ugyan bevillan, ha rákattintok a linkre, de utána kiírja, hogy The Page Cannot be Found :(
2009. szept. 12. 08:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Az irfan view tud ilyen filtert egyszerű kezelni is. lehet, h erre gondolsz?
2009. szept. 12. 09:00
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem tudom, lehet. Meg is nézem:)

Köszi a tippet.

2009. szept. 12. 09:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Picasa portable. De szinte az összes képnézegetőnek van ez az effektje.
2009. szept. 12. 11:03
 5/6 anonim ***** válasza:
photofilter,gimp,photoshop,paint shop pro,nah meg ahogy írják képnézegetőknek is van biztos..
2009. szept. 12. 11:12
 6/6 A kérdező kommentje:

Nekem Picasa 3-am van, abban nincs ilyen effekt, az egyetlen, ami kicsit is hasonlít rá, az a fekete-fehérré változtatás.

Ezt a Photo Filtert most nézem, de nem nagyon tudok vele mást csinálni azon kívül, hogy mindenféle színt tesz a képre:(

2009. szept. 12. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!