Tudnátok ajánlani nekem videó lejátszókat?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy mióta Windows 7-em van, azóta nem működik rendesen a KMPlayer csak hang van, és kép nincs. A VLC Playerrel is ez a gond, egy csomó lejátszót kipróbáltam már, de egyik sem működik rendesen. Az egyetlen ami jó volt, az a BS Player, de az meg a feliratos videókat nem akarja normálisan lejátszani.2013. márc. 2. 21:44
1/4 Toth Isrván válasza:
Üdv...
Szerintem tedd fel az ACE mega codec pack-ot abba van egy rakás codec és egy média lejátszó is(Media Player Classic vagy home).
2/4 anonim válasza:
Valami más gond lesz ott, a KMPlayer és a VLC is gond nélkül fut win7 alatt, mindkettőt használtam gond nélkül.
A legújabb verziókat telepítetted?
Kipróbálhatod esetleg még a Daum PotPlayert.
A kodek csomagoktól meg a jó isten mentsen meg.
3/4 Toth Isrván válasza:
2/2 Mi a bajod a codec-ekekkel én azt már egy jo ideje és nincs veel semmi bajom:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkét válaszadónak. A Pot Player tökéletesen működik, és a codecet is telepítettem.
2013. márc. 2. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!