Hogy csinálhatok a meglévő 2 partícióm (C, D) mellé egy 3. at?
Figyelt kérdés
320 GB-os a merevlemez, ebből ~20 GB a C(<- ezen van a Win XP) és ~300 a D.
Egy ~10 GB-osat szeretnék, amit a D-ből akasztanék le.
2009. szept. 11. 21:12
1/5 anonim válasza:
Az nem lehet 'leakasztani,a meglévőt tudod törölni majd a particionálatlan területből tudsz még kettőt vagy többet csinálni ,de előtte húzd le a gépről az adataidat mert minden veszik.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem, azt hittem meg lehet oldani egyszerűbben is.
köszi.
2009. szept. 11. 21:35
3/5 anonim válasza:
Partíció kezelő programot keress.Hirtelen ezt találtam.
Itt említi a Norton Particion Magic progit is.
Ami pótolhatatlan azt azért mentsd le,kockázatos művelet.Én ezzel csináltam egyszer:CoreDiskDirectorSuite.Jól sikerült nem veszett el adatom.Elég egy próbaverzió is,nem kell túl gyakran. :)
4/5 anonim válasza:
A menete az.hogy csökkented a D partíciót a szükséges mértékben.Így partícionálatlan területed lesz,ezen újat hozol létre.Vista és Windows 7 már alapból tud ilyet,azzal könnyebb lenne.
5/5 anonim válasza:
Előtte nem árt ha csinálsz 1 töredezettség mentesítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!