Ibanez kérdése:
Crysis 3 nem indul mit tegyek?
Figyelt kérdés
Directx11 van fent a gépemen és bőven el kellene bírnia, de mikor elindítom ezek ellenére azt írja hogy: You need a DX11 capable GPU to play Crysis3! miért van ez?2013. márc. 2. 17:47
2/6 anonim válasza:
Én szerintem nem DX11-es kártyád van. Hiába van fent a gépeden, ha nincs az a hardver ami kihasználja.
3/6 anonim válasza:
A DX11-t hardveresen kell támogatni, nem lehet csak úgy telepíteni. A Crysis 3 csak Dx11-es hardveren hajlandó elindulni és minimum egy 1GB-os HD5750 ajánlott neki. Igaz valaki azt állította, hogy HD6670 1GB GDDR3-as kártyán is játszható 1024x768 felbontáson, minimum beállításokkal.
Ha a Videokártyád 6670 vagy 6750 alatti számozású Radeon vagy GTX450-nél kisebb Geforce, akkor nem fog menni.
4/6 A kérdező kommentje:
GeForce9500GT-m van 1gb rammal
2013. márc. 2. 18:06
6/6 anonim válasza:
Az csak DX10-es ráadásul elég gyenge is. A HD6670 (amin írtam, hogy minimum felbontáson és grafikán még éppen játszható) az is 2x erősebb a 9500GT-nél. Szóval ha támogatna is DX11-t de ugyanilyen erős maradna, akkor is játszhatatlanul lassú lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!