Hogy hívják videóknál azt a technikát, amikor egy videó szereplőinek más fejet vágnak be?
Figyelt kérdés
A működését értem, de én pl. sony vegas-t használok és akarok egy tutorial-t nézni róla, csak nem tudom milyen néven keressem.2013. márc. 2. 13:16
1/3 anonim válasza:
Hasonló kérdést tettem fel a közel múltban és egyedül én is válaszoltam rá.:) Jó így magammal válaszolgatni....
Na de komolyra fordítva a szót Odáig jutottam, hogy maga az alap program az az Adobe After Effects. Aztán ezzel együtt kell hozzá az Adobe Photoshop, ebben kivágod a fejet majd az Afterbe beemeled.De működik az After E. más programokkal is, álítólag a 3DS Max-al is, ezt nem próbáltam.
Odáig már eljutottam, hogy egy arcot beemeltem egy fényképről egy adott videóba,de az viszont még nem megy , hogy egy videóból mozgó fejjel ugyanezt hogyan kell csinálni.
Itt van két link, ezeken további tippeket találsz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__1..
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. márc. 2. 15:22
3/3 anonim válasza:
Szia. Találtam neked valamit:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!