Valaki használja az Adobe Premiere pro CS4-et?
Figyelt kérdés
jólenne egy kis segítség.. valaki elmondhatná legalább az alapdolgokat.. nagyon megköszönném.2013. márc. 2. 13:14
1/6 anonim válasza:
Próbálj tutorialt keresni, ennek az oldalnak a felületet nem megfelelő arra hogy bárki is belekezdjen egy komplex program működésének leírásába. Egy alapismeret-anyag is több órás ha videó van belőle, azt legépelni hatalmas munka lenne. A több oldalnyi szöveg pedig nem átlátható, és abból nem követhető le hogy mit és mennyire értesz meg.
2/6 A kérdező kommentje:
kerestem tutorialt. nemtaláltam sehol. azért írtam ide hátha valaki tud segíteni. esetleg valaki csinálhatna egy tutorial videót.
2013. márc. 2. 13:41
3/6 anonim válasza:
Hogy akarsz egy videószerkesztőt használni, ha a kereső használata nem megy? Kismillió tutoriált találtam. Lehet, hogy a utóbbi 3 napban kerültek fel?
Óránként mennyit szánnál rá a magántanárra, aki megtanítja kezelni?
4/6 A kérdező kommentje:
kerestem, de egyetlen magyar tutorialt sem találtam.. ha te millió tutorialt találtál akkor küldj már néhányat..
2013. márc. 5. 15:08
5/6 anonim válasza:
Jaaah... az az angol nem megy... Akkor türelem. Majd valamikor fordítanak!
6/6 A kérdező kommentje:
ja, hogy az olyan egyértelmű, hogy tud valaki angolul?
2013. márc. 5. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!