Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik torrentes progi a...

Dano2fly kérdése:

Melyik torrentes progi a leggyorsabb?

Figyelt kérdés
Használtam már sok félét, had ne soroljam, de melyik szerintetek a leggyorsabb, legjobb?

2013. márc. 1. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
csekély a sebességváltozás.
2013. márc. 1. 22:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Legjobb a bittorrent vagy a microtorrent. keveset esznek még bitcometet is használtam de nagyon terhelte a lemezt nem beszélve hogy folyamatosan fagyott is a program.

még a Vuze is jó alternatíva de ez sem épp hardverbarát alkalmazás

2013. márc. 1. 22:29
 3/8 A kérdező kommentje:
a Vuze-t használtam, csak nagy torrenteket nem nagyon akar leszedni.
2013. márc. 1. 22:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Minimális különbség van közöttük, max a "fogyasztásuk" más.

Én leginkább uTorrentet használok, mert ez bevált, szépen elvan és mindennel elbír.

2013. márc. 1. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom én nem sokáig. Bitcometet azért szerettem mert külön kategóriákra lehetett osztani a letöltött fájlokat így nem volt 600 film 100 játék meg 100 zene egy mappában.

De meg kell hagyni hogy egy rakás ... tényleg valami borzalmasan instabil alkalmazás. 3 letöltést elindítottál és a gép szó szerint kiakadt tőle :)

2013. márc. 1. 22:38
 6/8 anonim ***** válasza:
én a uTorrentet ajánlom mindenképp. 2007 vége óta használom egyetlen negatív tapasztalat nélkül. ha volt akkor az a szolgáltató hibája volt. egyébként a torrent oldal sem mindegy. van olyan, amelyiken nem ajánlanak bizonyos klienseket mert nem jó adatot küld a trackernek.
2013. márc. 3. 20:17
 7/8 A kérdező kommentje:
A Flashgetről vagy a mediagetről tud vki vmit? Mennyire jók?
2013. márc. 8. 19:09
 8/8 anonim ***** válasza:
áazok sima letöltőprogramok mint pl a Maxthon Downloader. torrentre nem ajánlom szerintem egyik se jó
2013. márc. 8. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!