Honnan tudnám letőlteni? Office 2010-es ingyenes próbaverzióra lenne szükségem.
javasolt letöltési lehetőség, közvetlenül a Microsoft Office letöltő-központján keresztül:
Az a problémám, hogy a proba-verziót csak úgy tudom letölteni hivatalosan, ha megadom a hitelkártya számom, Az meg nekem nincs. Valami más megoldás kellene...
2007-es is jó lenne. Elég 1 hónapra is.
Ez ingyenes és ugyanazt tudja.
Köszi mindkettőtöknek, a 60 napos demo elég lenne, de még mindig az a bajom vele, hogy kell hozzá hitelkártya ahhoz, hogy letölthessem, ami nekem nincs.
Jó lenne ez a másik program is, de szakdolgozatot írok és küldözgetem ide-oda. Eléggé fontos, hogy worldben legyen és nekem csak a 2003-as van. Ennél frissebb kell.
Töltsd le a LibreOffice-t, ezt a két fájlt kell, előbb a nagyobbat, a másik a magyarítás.
A nevek ugyan mások (Word: Writer, Excel: Calc, Power Point: Impress stb.), de rengeteg formátumra menthetsz. Kompatibilis az összes MSOffice-val, 2003, 2007, 2010, teljesen mindegy a Libre-nek. Ráadásul a legrégibb Word fájlokat is hibátlanul nyitja meg.
Ezt olvasd el:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!