Java 64 bit! Hogy lehet elérni, hogy a 64 bites java-t használja a gép a 32 bit-es helyett?
Windows 7 Ultimate (x64)
Eleinte csak a 32 bites java volt fennt, és Minecraftozás közben rájöttem, hogy hamár van 4Gb ramom akkor letölthetném a 64 bites java-t. Le is töltöttem és amikor újra beléptem ott volt megint az opcióknál, hogy 64 bitesre van szükségem így hát letöröltem a 32 biteset, hogy csak a 64-es maradjon fennt. Ilyenkor már elindítani sem tudom a játékot mert kapok egy hibaüzenetet ami azt írja, hogy nincs fennt a java. Ezután egy 64 bites böngészővel letöltöttem újra a 64 bites java-t majd telepítettem és a neten aktiváltam (verify) de így is megkapom a hibaüzenetet. Mit kell tennem, hogy rendesen működjön, és 64 bites java-t használjon a Minecraft???
Hibaüzenet: No JVM could be not found on your system. Please define EXE4J_JAVA_HOME
to point to an installed 32-bit JDK or JRE or download a JRE from www.java.com
Google: hibaüzenet.
Első találat: [link]
Első - Már próbáltam úgy, hogy csak a 64 bites volt fennt de nem vált be.
Második - Tehát akkor fennt van, és ezt a Minecraft is érzékeli és csupán hiba, hogy még írja, hogy nincs fennt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!