Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Adobe After Effect CS5 és...

Adobe After Effect CS5 és Sony Vegas Pro 8?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a kettő között sok a különbség, nem ugyanarra vannak ki találva... Valaki meg tudná mondani részletesebben, hogy melyik mire van kitalálva? Azt tudom, hogy After Effecttel sokkal többet lehet csinálni, nehezebb, és komolyabb. Régen After Effecteztem egy hónapig, de nem néztem tutorialokat, magamtól próbáltam megcsinálni a dolgokat. Szóval nem tudok arról se sokat.

2013. febr. 27. 22:20
 1/2 anonim válasza:
A Sony Vegas egy vágó program, amivel lehet effektelni is (de nem arra találták ki, és nem is lehet nagyon élethű effekteket csinálni. Az After Effectet kimondottan az effektelésre találták ki, viszont ezzel meg vágni nem nagyon lehet.
2013. febr. 27. 22:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Nagyon sok helyen olvastam már, hogy a Vegast vágó programként említik meg. Na azért ez így ebben a formában nem igaz. A vágó funkciója tulajdon képen semmi extrát nem tud. Nyomok egy "S"-betűt és elvágja a videót adott helyen.Nagy kaland.Pont ez az amiért csalódás ez a program.Vágás után csak konvertálva lehet kimenteni a videót. Na de hagyjuk, a többi egyéb funkciója az ami említésre méltó, mindenféle videó utómunkálatokat lehet végezni vele.Ezekről rengeteg tutorial van a youtubeon.Alapból is elég sok effect van benne, de ha feltelepíted még a New Blue FX csomagot tovább bővülnek a kreatív lehetőségek.

Az Adobe After Effect tovább lép a Sony kínálta lehetőségeken. Egy professzionális videó effect készítő program, de már szükség van a program alaposabb megismerésére hogy kitudjuk használni a program tudását.

A youtubeon szintén találni tutorialokat a tanuláshoz, de warez oldalakon is rengeteg van. Talán még annyit, hogy a PhotoShoppal kompatibilis, vagyis a két program együttes használatával igazán látványos képi, vizuáls effectek valósíthatók meg. Erről bővebben: [link] oldalon.

2013. febr. 28. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!