Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudom telepiteni a...

Miért nem tudom telepiteni a GTA IV-et? Egy bizonyos ponton mindig megakad a következő üzenettel:An error occurred while unpacking: archive corrupted! % NUnarc. Dll returned an error code: -7%n%s

Figyelt kérdés
Rendszerkövetelmény megvan.
2013. febr. 26. 22:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Szar a telepítő, meg van rogyva a windows, vagy esetleg szar a vírusírtód.
2013. febr. 26. 22:49
 2/9 A kérdező kommentje:
ncore-ról húztam, eddig senki sem panaszkodott. windows 7-em van, 2 napos. és avg virusirtóm. melyik lehet a gond oka?
2013. febr. 26. 22:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Húzd le újra, hátha annyi baja van hogy letöltés közben elb*szódott valami. Driverek frissek?
2013. febr. 26. 23:01
 4/9 A kérdező kommentje:

Valójában nemrég vettem ezt a gépet vkitől és neki ment a játék, láttam is :/

kb minden cucc 1 éves benne.

2013. febr. 26. 23:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem kell besz*rni, valami szoftveres gebasz lesz. :)

Próbálj ki több telepítőt is, nálam is volt olyan hogy a Reloaded-féle release az istennek nem akart települni, egy másik meg gond nélkül felment.

2013. febr. 26. 23:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Daemon Tools-sal nyitottam meg (ki van próbálva, mást visz). Te mit javasolsz?
2013. febr. 26. 23:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Húzz le egy másik telepítőt és próbáld meg azzal. A DT-vel nem szokott gond lenni.
2013. febr. 26. 23:14
 8/9 anonim ***** válasza:
rendszergazdaként indítsd a telepítést, legyen fenn a gépen a legfrissebb games for windows live és directx
2013. febr. 27. 11:13
 9/9 A kérdező kommentje:

a directx eddig is fent volt, feltettem a games for windows live-ot, de lóf@sz! egy haladást elértem: már nem dob ki 5 és 15%-nál, megüti a 21-et is ám! :D

Milyen telepitővel próbálkozzak? Kipróbáltam egy vackot, de semmi, vacak volt.

2013. febr. 28. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!