Vírusirtót, de melyiket?
Szeretnék egy relatíve normális vírusirtót, néhány között vacillálok. Jelenleg Kaspersky-t használok, nagyon szeretem, nem zabálja fel a vasat, és még hatékony is. Egy problémám van, havonta kell resetelni a licenszet, a kódot pedig egy nem éppen megbízható ruszki oldalról szerzem. AVG-n gondolkodom még, 2 évig használtam is, viszont nagyon lefogta a gépem, igaz, azóta egy komolyabbat használok. Szóval, ha írnátok nekem hatékony vírusirtókat, azt megköszönném.
De ilyen avast, avira és társai tutiságokat kerüljük, köszönöm.
Kadpersky.antovirusnak van azt hiszem a chip magazinba havi licens kodja.A chip ujsagot pedig torrentrol le tudod szedni.Igy nem kell majd resetelned.Lehet ukra.felkell rakni a kaspyt,ezt nem tudom most.Es azt hiszem ez csak az antivirus reszehez jo.
F secure se rossz virusirto ahoz is.ilyen ujsagokba.talalsz kodot,most nem tudom melyikbe...lehet az is chip..vagy pcworld..pcguru..
Csak tudnám mi bajod az Avira és társaival...
De amúgy havikódos ESET is jó.
F secure -t nem ajánlom amellett hogy jó nagyon nagy az erőforrásígénye, nálam befagyott a gép tőle.
A Kaspersky-t sokan tartják a legjobbnak.
Én Az Eset Smart Security -t használom (vírusmentesen). Akár csak te én is weboldalról nézem a kódot. Nem túl jó a tisztításra, általában csak töröl, viszont megelőzésre annál jobb!
ESET 5
Ahogy az előző írta megelőzésre a legjobb.
Mondjuk az én nem túl új gépemből sokat eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!