Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik ilyen program? Bővebbe...

Létezik ilyen program? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Szóval létezik e olyan program, ami ha pl újrarakunk egy gépet és ha nincsenek meg a driverek, pl videokartyahoz, hanghoz akkor valahogy kilehet nyomozni vele a típusát.
2013. febr. 26. 07:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Aida 64
2013. febr. 26. 07:36
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem a legbiztosabb módszer. Léteznek driver varázsló programok is, de azokkal vannak negatív tapasztalataim.

2013. febr. 26. 07:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a Driver genius tört verzióját használtm már nem is rossz progi de teljesen fölösleges. sajnos az összes ilyen program fizetős és az a legidegesítőbb az egészben hogy minen ilyen oldal ezek reklámaival van tele pl ki van írva a driver neve és 6x ottvan hogy download. és mindegyiknél valami ilyen driver agent, driver detective marhaságot akar leszedni. én betiltanám az ilyen jellegű reklámokat. vagy inkább átveréseket.
2013. febr. 26. 07:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocsi ez nem igazán a témához tartozott de engem nagyon idegesít gondolom titeket is.
2013. febr. 26. 07:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi! Mennek a zöld kezek!
2013. febr. 26. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!