Létezik ilyen program? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Szóval létezik e olyan program, ami ha pl újrarakunk egy gépet és ha nincsenek meg a driverek, pl videokartyahoz, hanghoz akkor valahogy kilehet nyomozni vele a típusát.2013. febr. 26. 07:31
2/5 anonim válasza:
Szerintem a legbiztosabb módszer. Léteznek driver varázsló programok is, de azokkal vannak negatív tapasztalataim.
3/5 anonim válasza:
Én a Driver genius tört verzióját használtm már nem is rossz progi de teljesen fölösleges. sajnos az összes ilyen program fizetős és az a legidegesítőbb az egészben hogy minen ilyen oldal ezek reklámaival van tele pl ki van írva a driver neve és 6x ottvan hogy download. és mindegyiknél valami ilyen driver agent, driver detective marhaságot akar leszedni. én betiltanám az ilyen jellegű reklámokat. vagy inkább átveréseket.
4/5 anonim válasza:
Bocsi ez nem igazán a témához tartozott de engem nagyon idegesít gondolom titeket is.
5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi! Mennek a zöld kezek!
2013. febr. 26. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!