Hogyan lehet két . Srt feliratfájlt összefűzni? (A többi lent! )
Figyelt kérdés
Letöltöttem jó minőségben egy három részes filmet. Sajnos ez a film nem szinkronos. Viszont nekem ez már megvolt hat részben mert valaki kettévágta a részeket és ezekhez van is magyar felirat. Viszont szeretném az eredeti 3db .mkv fájlokat megtartani és hozzá szerkeszteni a hat feliratfájlt szintén három darabba. Tehát összefűzni az 1-2, 3-4, 5-6 részek feliratait.Van ehhez program?2013. febr. 26. 01:39
1/7 anonim válasza:
Simán egybemásolhatod őket (kettesével, mivel a harmadik és az ötödik résztől gondolom újraindul az időzítés).
2/7 anonim válasza:
Összemásolni nem tudod őket, mert mind a 6 fájl 0 óra 0 peccel indul. Szerkeszteni/összefűzni a Subtitle Workshop nevű programmal tudod, de egyszerűbb lenne ha keresnél az mkv fájlokhoz való feliratot valamelyik feliratokkal foglalkozó oldalon, különbem megőszűlsz az időzítéssel.
3/7 A kérdező kommentje:
Már most ott tartok, hogy találtam angol feliratot a három részhez. Megpróbálom átírni magyarra, mert a feliratok így már jó helyen vannak időzítés szempontjából, csak egyesével át kell másolgatni a magyar feliratot az angol helyére. Ez jó kis feladatnak tűnik...:)
2013. febr. 26. 07:05
4/7 A kérdező kommentje:
A megoldás: Subtitle Workshop 2.52
2013. febr. 27. 18:47
6/7 anonim válasza:
Én azt vettem le, hogy a második, negyedik, és hatodik feliratfájl nem nulláról indul, akkor elnéztem.
7/7 A kérdező kommentje:
Kész lett a tutorial. Itt megnézhetitek, hogy hogyan kellett megcsinálni.
2013. márc. 6. 03:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!