Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mafiához kódot tudnátok?

Mafiához kódot tudnátok?

Figyelt kérdés
az utolsó pályát nem tudom átvinni :/
2009. szept. 10. 13:13
 1/9 anonim válasza:
53%
Konkrétan hol akadtál el? Én már vagy 200szor végigjátszottam :D
2009. szept. 10. 13:25
 2/9 A kérdező kommentje:
utolsó pályát nemtudom végigvinni nincs valami élet v ilyesmi?
2009. szept. 10. 14:22
 3/9 A kérdező kommentje:
egyszerűen kinyirtak d sztem az már a vége fele volt lehet az uccsó ember :(
2009. szept. 10. 14:23
 4/9 anonim válasza:
Na akkor próbálj óvatosan menni, mire kb 50.szer kezded elölről, akkor már tudni fogod hol van az ellenség. Aztán az a vége, amikor ilyen körcsarnok szerűségben vagyi, és le kell lőni (a nevét már elfeljtettem - aki átejtett téged) Őt úgy tudod megölni, hogy már megsebesítetted, és véres lábnyomok vezetnek a folyosón, és azt követed... De a kis szemét egyszer kiugrik a fal mögül, és lelő. Szóval úgy kell, hogy kb a folyosó közepétől futásnak eredsz, és közben folyamatosan tüzelsz... Mert a hülye kiugrik, de ő így nem tud rád tüzelni.. Szépen meghal és vége :)
2009. szept. 10. 14:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Vannak kódok a Mafiához de nem tom hogy kell használni, inkább keress Traynert (az is csalás).
2009. szept. 10. 18:05
 6/9 anonim válasza:
100%

Úgy kell Sam-et megölni, hogy vársz egy kicsit és a fal mögül lesed őt, utána lősz egyet és hagyod, hogy észrevegyen, amikor elkezd lődözni rád, akkor te elmész balra, és onnét lesed őt, de NE vegyen észre! eltelik kb. 15 másodperc, a hülye Sam megfordul. Ekkor a hátába amennyi ráfér... (inkább használj Colt 1911-et), ugyanezt ismételd meg addig ameddig nem tűnik el Sam.(valamikor elsőre, valamikor harmadszorra tűnik el...)Utána elmész jobbra és követed a vérfoltokat. De VIGYÁZZ, mert a köcsög kiugrik a fal mögül, de NEKED kell hamarabb lőnöd.(ezt úgy csináld, hogy kb. a folyosó felétől szépen lassan mész sétálva előre, és egyszer megnyomod a lövés gombot, de csak egyszer amikor még nem lősz csak becélzol, és amokr kiugrik TE lősz hamarabb. Vagy úgy is megcsinálhatod, ahogy az előző válaszoló írta, de talán így pontosabb.)Ha mindezt jól megcsináltad, jön a vidi amikor Sam lő, és kifogy a Thompsonja, és elfut előled, de te utána mész és, látod őt sétálni egy szinttel lejjeb. Ekkor kap egy golyót, beszél még egy adag ökörséget, és te aztán lelövöd (de ezt nem te csinálod, mert ez már film, úgyhogy te csak hátradőlsz és élvezed a mozit...) Utána összeírsz mindent egy rejtett cellában, a maffiózók ellen és ezt leadod a zsaruknak. Nagyon sok maffiózót a zsaruk lecsuknak életfogytiglanig, a többit meg villanyszékbe ültetik... De a Don nem hagy büntetlenül...

Ja és itt van Youtube-on is a küldi megoldása:

1. Rész:

http://www.youtube.com/watch?v=3nN5KMiKwU0

2.Rész:

http://www.youtube.com/watch?v=mPfc0AW4Lo4

3.Rész:

http://www.youtube.com/watch?v=ob8d_21RKhE

4. Rész:

http://www.youtube.com/watch?v=gTfjghvFIPw

Ennyi.

Ja és NE nyomd le a filmeket, mert csak így van értelme az egész történetnek.

És mégegy.

Szerintem ne nézd meg a Youtube-on az Epilógust (tudod a legvégét, hogy hogy áll bosszút a Don)mert úgy a legjobb, ha a te monitorodon látod először. Így látod munkád gyümölcsét...xD

És mégegy utolsó.

A Vidik elejétől mutatják a küldit, én csak a végén a lövöldözést írtam le. A vidiben a lövöldözés nem olyan technikával van, mint ahogy én írtam, hanem csak eszeveszetten lövik egymást, dehát szentem az én verzióm hatásosab... Mindegy döntsd el te.

Szóval röviden ennyi...xD

2010. jan. 6. 19:10
 7/9 anonim válasza:
100%

Ja és mégegy.xD... A kérdésre az a válasz, hogy PC-re nincsenek kódok, PS2-re lehethogy vannak, azt nemtudom, de vannak hozzá trainerek, azok is olyanok mint a csalások, csak ha lehúzod őket akkor a játékkal együtt kell őket elindítani, először a trainert, utána mindjárt a játékot.

Itt egy savegame (ezt ha letöltöd és felülírod, a jelenlegivel, akkor az összes küldit betöltheted, vagyis végig lesz tolva a játék 100%-osan, de szentem a mostani savegame-edet, őrizd meg, mert ha nem működne az amit letöltöttél, akkor visszatudod tenni a tiédet. Úgyhogy inkább ne írd felül.)

Itt van:

[link]

(ott van, hogy download file)

Itt meg a trainer:

[link]

(ugyanez az oldal, megint download file)

(ezen 19 csalás van, nekem mondjuk nem működik, de remélem, hogy neked fog. De szerintem jobb a savegame. Inkább ne csaljunk legyünk becsületesek...xD)

2010. jan. 6. 19:31
 8/9 anonim válasza:
Na segítettem valamit??
2010. márc. 8. 19:18
 9/9 anonim válasza:
krefjeyivot vagy krefjezivot: Ez az élet csalas! Vigyazz csak egyszer lehet hasznalni, küldetésenként!!
2010. aug. 26. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!