Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit lehet tenni a tisztaszoftb...

Mit lehet tenni a tisztaszoftber.hu-ra hibásan feltöltött Windows 7 ISO fájlal?

Figyelt kérdés

Letöltöttem már többször is a tisztaszoftver oldaláról a kért Windows 7 Professional Magyar x64 SP1-t, de nem lehet kiírni mert ezt a hibát írja ki a NERO:

A megadott blokk méret nem felel meg a CD-kép hossznak. A megadott blokk méret valószínűleg hibás

Az ott megadott MD5 ellenőrző kódja sem ugyanaz, mint a letöltött fájl MD5 kódja...

2013. febr. 25. 17:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudsz vele kezdeni. Töltsd le máshonnan. Ha több fájl is hibásan jön le akkor a HDD, a HDD kábel vagy a RAM lehet a bűnös...
2013. febr. 25. 17:33
 2/8 anonim ***** válasza:
CD-re vagy DVD-re írnád?
2013. febr. 25. 17:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Egyébként leszedsz egy üres nem aktivált ezeknek a paramétereknek megfelelő windowst piratéról és a kapott kulcsot használod, aztán annyi.

Bár én tisztaszoftverről letöltöttem az MS office x86 illetve x64 pro programcsomagokat és mindkettő tökéletes.

2013. febr. 25. 17:35
 4/8 A kérdező kommentje:

Fehersrac:

- ha a kábel vagy a RAM lenne a bűnös, akkor a 3 hónapos gépnél már többször lett volna kékhalál...

- honnan tudnám még letölteni a tisztaszoftveres szoftvereket???

második hozzászólónak: nekem is furcsa volt, hogy a Nero CD-re akarja kiírni a DVD-t, de a Neroban ez az elírás már megszokott dolog...

harmadik hozzsászólónak: nem kaptam semmiféle kulcsot (valószínű VLK lehet?) !

Érdekes, hogy a tisztaszoftverről letöltött Office 2010 tökéletesen működik...

hja, és annak az MD5 kódja is stimmel...

vagy még senki sem vette észre hogy hibásan van fennt a win7 x64??? :)

2013. febr. 25. 19:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez utóbbi mondatodból indultam én is ki. Furcsa lenne, hogy senki nem veszi észre, hogy hibás a feltöltött oprendszer és olyannyira hibás hogy ki sem lehet írni. Ez akkor másnak is feltűnt volna.

Másrészt pedig nekem is volt hibás RAM-om és nem volt tőle kékhalál, véletlenül vettem észre, mikor a harmadik DVD visszaellenőrzésekor hibásnak ítélte a másolatot, ekkor bukott ki, hogy hibás a RAM...

2013. febr. 25. 19:43
 6/8 A kérdező kommentje:

letöltöttem egy másik gépen...

ugyanaz: lejön hiba nélkül, de az MD5 már nem stimmel...

és a NERO sem hajlandó kiírni...

tehát a hiba nem az én készülékemben van...

bezzeg Daemon Tools-ba simán be tudom tölteni, és ki tudom másolni az összes fájlt...

vagy ha hibás az ISO, akkor attól függetlenül még kimásolhatóak a benne lévő fájlok, csak hibásak lesznek?

2013. febr. 25. 20:52
 7/8 anonim ***** válasza:

IMG burnnel írd ki.

Hátha jó lesz, egy próbát megér.

Az az igazság, hgy kb 3éve nem használok NERO-t mert(hiába van 2eredeti példányom) egyszerűen gagyi.

Ashampoo 6 free. Tökéletes.

2013. febr. 25. 21:34
 8/8 ejbenjaro ***** válasza:
Esetleg tegyél egy próbát, hogy csak simán kiírod egy DVD lemezre azt a képfájlt, hátha mégis jó.
2013. febr. 25. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!