Akik kipróbálták vagy használják a Windows 8-at azoknak mi a véleménye róla?
Nagyon tetszik a Windows 8 és mielőtt át állnék rá szeretnék tisztázni pár dolgot.
Olyanok érdekelnek például, hogy kompatibilis a játékokkal? Megy rajta mindegyik ami a Windows 7-én is? Meg ami igazán érdekel az, hogy meg hibásodik? ez alatt a gyakori kék halált értem és a hasonlókat. Haverom ki próbálta és neki behalt, valami fekete halált mondott vagy mit dobott ki és vissza kellett rakja a 7-et.
A gépembe csak 2GB ramm van de a kártya dx11, gondolom jó ha ezt tudjátok.
Hirtelen csak ennyi kérdezni való jut eszembe de ha tudtok még valamiket amiket jó ha tudok akkor azokat légyszíves írjátok le és persze a véleményetekre is kíváncsi vagyok.
Én 4 évig használtam az Xp-t majd áttértem a w7 re de az olyan lassú volt h nem bírtam elviselni,azóta windows 8 at használok :) (2 hónapja)
Eddig párszor fagyott csak le,gyorsan indul megy minden rajta nekem :D Pedig gyenge gép..1 gb ram és 256 os integrált kártya
Eredeti Win8 Enterprise.
Jobb mint a 7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!