Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem lehet a Facebook böngészőt...

Nem lehet a Facebook böngészőtől függetlenített chat kiegészítőjét valahogyan a többi lap felett rögzíteni?

Figyelt kérdés

Meguntam, hogy minden egyes üzenet miatt "ott kell hagynom" az adott lapot, hogy átnézzek a Facebookra, hogy mit írtak. Tegnap telepítettem az asztalról indítható chat kiegészítőt, és ez már-már majdnem azt nyújtja, amit kerestem. Csak sokkal nem vagyok előrébb, mivel ha a böngésző aktív, akkor eltakarja a beszélgetéseket a kis ablakban, így ugyanúgy folyton oda kell klikkelnem, ha jelzőhangot hallok. Vagy csökkentem a böngészőablak méretét, hogy helyet hagyjak mellette a kis ablaknak, de ez nem tetszik igazán.

Nem lehetne beállítani, hogy mindig a chatablakocska legyen legfelül? Kis méretben igazán nem zavarna a képernyő jobb alsó sarkában.

Köszönöm a válaszokat.

2013. febr. 24. 18:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!