Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Belkin f5d7050 driver gond,...

Belkin f5d7050 driver gond, valakinek valami ötlete?

Figyelt kérdés
Van egy Belkin Wirelles G USB Network Adapterem. Eddig tökéletesen működött elsőre felment a driver, de tegnap minden előzmény nélkül a Windows kiírta hogy nem talált illesztőprogramot hozzá. Szaladtam a driver cd-ért beraktam telepíteném de hiabaüzenet: Egy másik illesztőprogram van telepítve. Mentem rögtön leszedni az előzőt hátha jó, de uninstallálásnál ezt írja ki: Is string not defined. Az én angoltudásom szerint nem érzékeli a modemet. Próbáltam mindenhogy: csatlakoztatva az usb hosszabítót amit kaptam hozzá és abban a modemet, csak a modemet csatlakoztatva, csak az usb hosszabítót, minden usb portba dugtam de semmi változás. Valakivel történtek hasonlók? Esetleg valami ötlet?

2013. febr. 24. 12:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!