Létezik olyan program ami kiiktatja a számítógép lassúságát okozó felesleges programokat vagy háttérfolyamatokat?
regedit.exe
Kevésbé hozzáértőknek msconfig.exe
Mindkettő alapból benne van a Windows-ban.
11:51 a program teljes mértékben lefagyasztotta a gépem.. nem tudom mit tegyek, próbálom kimenteni a laptopomról adathordozókra a képeimet és mentéseimet...
kár volt hozzányúlni :(
A program olyan szoftvert törölt ami nélkülözhetetlen a rendszer megfelelő működéséhez és ötletem sincs melyik lehetett a törölt program
Biztos törölt valami rendszerfájlt. Mondtam, hogy msconfig.exe (Automatikus indítás fül).
Úgysem fogod tudni visszaállítani az összes rendszerfájlt. Ez Windows reinstall lesz.
Hát szorry. Az első hozzászóló helyett is...
Rendszer-visszaállítás, a jv16 PowerTools program futtatásának időpontja elé....
(de a jv16 PowerTools-ban is van, visszaállító modul!, azt is használhatod...!!)
egyébként, minden takarító programot javasolt azzal indítani, a beállításokban bejelölni, hogy mit és hogyan, (mennyire mélyen!) "takarítson".
Feltöltöttem egy videót is a hibáról. A gép folyamatosan újraindul a sikertelen javítás miatt. Egy kép a hiba konkrét nevéről:
a jv16 PowerTools is felajánlja az első futtatásakor, egy teljes regedit mentést Na, ezt a mentést állítsd vissza, pl. WIN. csökkentett módban!
(a Microsoft által Nº1 helyen javasolt rendszerkarbantartó, és szerintem is, a legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!