Windows 7 Ultimate 32 bites operációs rendszerem és 1GB RAM-om van. Ha egyel még bővíteném lenne változás?
Nem lenne változás, elméletileg 3 GB RAM-ot tud megcímezni, azonban 4 GB-t is képes kezelni.
Ha már bővítesz akkor ajánlatos még 2 GB-al bővíteni, mert az a 2 GB-is kevés ami lesz, nem tudom azzal az 1 GB-vel hogy bírtad :)
Összesen elméletben maximum 4 GB. Gyakorlatban olyan 3,75 GB körül megáll a tudomány.
És ebben a videokártya memóriája is benne van.
Tehát +1 GB még simán mehet bele.
De ettől még lagolni fognak az újabb játékok, mert a hibát az internetkapcsolat leterheltsége okozza.
facepalm.
Te honnan veszed hogy netez a játékokkal?
Nem mondot multit, na meg az újabb játékok+crack és nem használja a netet.
*Öregapám-at akartál írni.
Akkor ne a szleng szótárba nézd fiam.
Tudom én, na de ha az újabb játékok nem mennek és neki 1 GB RAM-ja van akkor azon mi nem érthető?
Vedd már elő ezt a szép könyvet melynek címe: "Magyar Értelmező Kéziszótár" és lapozd fel kérlek.
"Egy L" kevés...ha még eggyel bővítenéd jól járnál. :))
De inkább egy 2GB-ost vegyél!
Természetesen a több memória jobb.
Legalábbis 1 vs. 2, vagy 1 vs. 3 igencsak észrevehető.
Ha az alaplapod képes a kétcsatornás memóriakezelésre, akkor meg aztán pláne erősen javallott a bővítés. Bár ahhoz egyforma szervezésű modulokra van szükség.
Besültél #2, #6 és #8 válaszoló.
Ugye nagyokos, semmi baj az orvostudomány csodákra képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!