Honnan tölthetek le olyan windows 7 professiont ami be is bootol mert amiket eddíg leszedtem azt nem ismeri fel?
Figyelt kérdés
Most windows 8 van a gépemen és csomó minden nem fut rendesen miatta ezért vissza akarom telepíteni a 7et.2013. febr. 23. 19:09
1/5 anonim válasza:
vagy nem jo progival van kiirva lemezre,mert egyik se fog bootolni..akarhonnan van....
2/5 A kérdező kommentje:
akkor mit használjak? mert ugyanúgy írtam ki mint a 8at és az működött is
2013. febr. 23. 19:17
3/5 anonim válasza:
Ha nem boot-ol be, akkor biosba állítsd át az elsődleges meghajtót a dvd meghajtódra.
4/5 A kérdező kommentje:
Úgy csináltam:/
2013. febr. 23. 19:25
5/5 anonim válasza:
ha a bios okes es a kiiras is jo (ultraiso,nero stb)..jobb nevu magyar torrent oldalakon vannak eredeti MSDN verziok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!