Feltelepítettem egy játékot, és elakarom indítani, de ezt írja ki: Cannot initialise graphics. DirectX 10 or 11 Support required. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Mit csináljak vele, hogy elinduljon?
Köszi
2013. febr. 23. 17:58
11/14 anonim válasza:
Ez a gépigény .hu szerint mind a win7 32 és 64 bit-nek vinni e kell, tehát a mai meg a tavalyi játékot simán vinnie kell a win7 oprendszernek, akármilyen bites is
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi, már megvan, működik! Csak egy grafikus kártya illesztőprogram kellett hozzá, leszedtem a netről, feltelepítettem és egyből elindult. Kösz mégegyszer a segítséget!
2013. febr. 24. 12:59
13/14 anonim válasza:
na szuper műkszik.:) már én is nyomatnék ilyen játékokat meg a resident evil széria játék a az egyik kedvencem már játszanék vele, csak tul gyenge ahozza gépem még sajna. XD
14/14 anonim válasza:
hat mondjuk a jatek nevet aszt megmondhatnad mert nem mindegy mert tudod a jateknak van egy kovetelmenye hogy mibol menyi kel neki ram videokartya satobbi es a videokartyad az jo de azert ird le a jatek nevet meg nezd meg a gepigenyet mert lehet hogy jobb videkartya kel neki vagy csak a direktX szarakodik lehet az ami a gepeden van de lehet az amelyik a jatekhoz es igen csak arra tipelek hogy a jatek direkx e szarakodik vagy a videokartyad erosebb kene legyen de miutan megneszted a gepigenyet a jateknak es legalabb minimum gepigenyen fut akor tolzsd le a jatekot egy masik oldalrol meg persze jot tenne ha a gepeden levo direkx et is vagy frissitened vagy lecserelned egy ujabb verziora elvileg a vidkartyad kompatibilis kene legyen ezel a direktX verzioval de nem vagyok bene teljesen bisztos mert en enel sokkal komolyabb vid kartyat hasznalok probald meg megtalalni a jatekmappajaban a grafikai bealitasokat mert lehet hogy van neki de nem bisztos de ha van az bealitsa hogy menjen a jatek a legjobb grafikai bealitasal es menni fog vagy tolts programot ami bealitsa a grafikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!