Mi az a DRM rendszer?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy játékot de sok helyen olvastam hogy valami DRM progival lesz ellátva a játék és hogy elvileg e miatt regelni kell a játékot a kiadó honlapján mert anélkül használhatatlan a játék. Ha valakinek volt már dolga ilyen progival mint a DRM kérem írja le hogy pontosan mit kell vele csinálni? Egyáltalán mi is az a DRM?2009. szept. 9. 15:07
1/12 anonim válasza:
Valószínű, hogy az egy másolásvédelmi rendszer. Nyugodtan megveheted a játékot, tudsz vele játszani, és nincs semmiféle "honlapon regisztrálós hülyeség".
2/12 anonim válasza:
Digital rights management. Kell hozza net, kulonben b@szhatod az egesz jatekot (a GTA-t pl. vagy 5 kulonbozo baromsagra kell regisztralni, mire elkezdhetsz vegre jatszani).
3/12 anonim válasza:
Akkor elnézést a hülye válaszomért. (első)
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Remélem nem bonyolult a dolog (5 helyre való reg).
2009. szept. 9. 20:32
5/12 anonim válasza:
Sztem töltsd le a tört verziót, és megúszod a másolásvédelmi hülyeséget, plusz a pénz is nálad marad.
6/12 A kérdező kommentje:
Már mind1 megrendeltem Amerikából a játékot mert itthon majd csak valamikor novemberbe jelenik meg és én addig nem akartam várni!Pont az olyanok miatt védik ennyire a játékokat mint te aki egyből letölti ha fenn van to....ten!!!!! Szóval ennyi! Ki nem állhatom a tört játékokat főleg azóta hogy még régebben már 2 gépemet is el k..ták a sz.r tört játékok!!!!! Azok mindig tele vannak vírussal meg egyéb meg lepikkel amit a felrakó tett rájuk hogy jól megszívassa az embereket akik letöltik! Hidd el tudom tapasztalat 2 gépem bánta eddig a tört játékokat!!!!! És inkább megveszem a játékot pár ezer forintért mint hogy új gépet vegyek 100 ezrekért! Te hát köszi inkább megveszem a játékokat! Te meg csak nyugodtan töltögess majd észre veszed ha a géped nem működik úgy a hogy kéne és újat kell venni! De ez már nem az én problémám! Csá
2009. szept. 13. 09:45
7/12 anonim válasza:
Először is a vírusok, trójaik, férgek általában csak a szoftvereket teszik tönkre, ritka az, ami hardveres károkat okoz. Aki egy szoftveres károsodás után új gépet vesz, na az n00b. Másrészt a NOD32 arra van, hogy kiszűrje a vírusokat. Ha egy letöltött szoftverben kártevő van, akkor megtalálja és szól, és akkor nem indítod el. De ha tudsz megbízható helyet(én tudok), akkor onnan trójaik nélkül lehet letölteni. A letöltéshez is kellenek bizonyos számítógépes ismeretek, ezek hiányában persze tönkremehet a géped. Az én gépem meg például 6 éve kitűnően működik. De te fizess értük nyugodtan, hisz az ilyenek miatt mint te, nem csődölt még be a zene, játék, film, és szoftveripar, és az olyanoknak, mint én van ingyen zene, játék, film, és szoftver. :) Bár ha úgy tetszik, nekem is Amerikából jön, csak gyorsabban. :)
8/12 A kérdező kommentje:
Ha jól emlékszem én nem szóltam be neked úgyhogy te se nekem! 1. én két alakalommal is olyan vírust kaptam ki ami tönkre vágta a gépemet! 2. NOD32-vel kitörölhetem a se..em. 3. Pontosan az olyanok miatt mint én nem csődölnek be a cégek akiktől lopod a különböző progikat, zenéket, filmeket mert ha mindenki lopná akkor tönkre mennének a cégek és akkor már nem lenne kitől lopni se tehát akkor neked se lenn ingyen progid, zenéd ,filmed. Addig amíg megtehetem magamnak azt hogy megvegyem eredetibe a progikat, zenéket stb. Addig nem fogok a te és mások szintjére süllyedni akik LOPJÁK a progikat és más dolgokat a netről. Tisztelet annak akik megveszik őket!!!!! Ennyi! Csá
2009. szept. 13. 21:05
9/12 anonim válasza:
én a szoftver árából veszek egy hardvert
ennyi vagy!
10/12 A kérdező kommentje:
Hát ha te az vagy akinek válaszoltam még régebben akkor elég nagy vázis késésben vagy! XD Bő 7 hónappal XD. Röhej XD
2010. ápr. 17. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!