Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Video konvertálás - de hogyan?

Video konvertálás - de hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Használ valaki WinX videó konvertálót?

MP4-ből szeretnék AVI formátumot csinálni a fenti programmal.

Hogyan kell a video értékeket (video settings) beállítani (képet lásd a lenti linken) hogy minél jobb minőségű képminőséget kapjak? (A bemeneti minőség (mP4) kristálytiszta, 16:4-es formátumú).

[link]

Köszönöm a segítséget!

2009. szept. 9. 14:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Ránéztem erre a winx-re, de gyorsan le is szedtem...maradtam a jó öreg FormatFactory-nál.

Kipróbált sokat tudó program a FF. Ha gondolod próbáld meg azt is, ingyenes, magyar.

2009. szept. 11. 20:25
 2/9 anonim ***** válasza:

ha már kódolás akkor virtualdub vagy media coder :D

mind magyar és profi programok, de emellett elég kicsik is...

2009. szept. 11. 22:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Mp4toAvi VirtualDub-bal...hogyan? MediaCoder tök jó:)...
2009. szept. 11. 22:19
 4/9 anonim ***** válasza:

A magam részéről inkább az OJOsoft programját használom.

[link]

2009. szept. 11. 22:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Valamit írj még.Miért nem jó az mp4?Min akarod lejátszani?Csökkenteni akarod a méretét? stb...
2009. szept. 11. 22:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Csak a móka kedvéért:írd át az mp4 kiterjesztést avi-ra.Nem biztos hogy jó,de a minőség garantáltan nem romlik. :)
2009. szept. 11. 23:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Vágj ki egy rövid részt az mp4-ből és kísérletezz a "Video Quality" állítgatásával...valami mp4 splitter-re keress! (BoilsoftVideoSplitter-re vágtam már...)

Bár ahogy megnéztem, alapból 100%-osnak tűnik a konvertálás minősége...

2009. szept. 12. 06:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Még annyit a

>>>video format-nál divx, vagy xvid választásra van lehetőség, attól függően melyik kodeket tetted fel

>>>original fps szerintem jó

>>>ránéztem a legjobb minőségű avi-jaimra Gspot-tal...egyiknek sem volt nagyobb 1000Kbps-nél nagyobb a bitrátája, szóval ez az 1500 jó...

>>>javaslom az xvid kodeket [link]

2009. szept. 12. 06:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Időközben spontán rábukkantam egy szoftverre, Any video konverter a neve. Ügyes kis program egy csapásra megoldotta a problémámat. Egyébként azért használok AVI-t, mert ez az a formátum, amit szinte minden dvd-lejátszó visz. Köszönöm még egyszer mindenkinek!
2009. szept. 13. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!