Hogyan lehet letölteni a pou-t számítógépre? Hallottam arról is hogy a facebook-on is lehet hogyan?
Figyelt kérdés
Valaki legyen szives leírni érthetőn olyan szájbarágósan.!! köszi2013. febr. 22. 16:32
1/6 anonim válasza:
A pou csak androidos telefenokon fut gépen nem!
2/6 anonim válasza:
Bizonyos programmal le lehet tölteni :)
4/6 Komplikato válasza:
Hááát, minimális esélye van, hogy el tudja indítani ha felteszi az Android SDK-t és sikerül valamilyen virtuális eszköz emulálnia. De kérdés menteni hova fog?
5/6 anonim válasza:
a Blue stacks ot le kell tölteni
6/6 Smith Andrew válasza:
fittek vagyunk kérdő mert az egyik válasziró azt írja hogy le kell töltenia bluestacskot nekem már megvan de nemjó sztem neked je lesz jó sajna valami hiányzó dll de megvan aza dll és úgy sem jó sajna ...........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!