Nem tudom letörölni a vírust a gépemről, mit tegyek?
ujratelepítésen kívül van megoldás?
Az a gond hogy az AVG vírusirtóm talált egy vírust, de nem engedi letörölni( se karanténba helyezni) azt irja hogy a fájl digitális aláírással rendelkezik. Kibocsátó Softonic international
Lefutattam a microsoft scanner safety online víruskeresőt, de nem jelzett semmi vírust
Próbálkoztam csökkentett módba de nem jött be
Ha az AVG talált valamit, akkor azt is meg tudod nézni, hogy hol találta (részletek megjelenítése vagy valami ilyesmi). Ha már tudod, hogy hol van a fájl, az Unlocker programmal le tudod törölni.
Egyébként értetlenül állok a problémád előtt, mert a vírusirtókat be lehet állítani, hogy a különböző veszélyességi fokozatú fájlokkal mit csináljon: törölje, helyezze karanténba vagy engedje tovább futni (az utóbbi az alacsony veszélyességi fokozatú fájlokra vonatkozik). Tehát neked nem kell törölni, mert elvégzi helyetted a vírusirtó, azért vírus irtó és nem csak vírus kereső.
meg ezt irja ki 5 percenként a mozilla "
az oldalon parancsfájl dolgozik, illetve nem válaszol. Megállíthatja most a parancsfájlt vagy folytathatja, hátha befejezi a müködést" vírus végett lehet meg jobb oldalt alul néha feljönnek ablakok ogy kaptál egy üzenetet stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!