Rumola kérdése:
Honnan tudhatom meg következmények nélkül, ha egy windows 7 telepités nem eredeti? Mert ha a a honlapjukon vizsgáltatom meg vagy letöltök egy progit pld a MSE-t ami csak eredeti winre töltödik akkor már vannak retorziók
Figyelt kérdés
2013. febr. 21. 14:16
1/8 anonim válasza:
ha benned, ez a kérdés egyáltalán felmerült, biztos, hogy nem legális!
(attól függetlenül, vszínű, hogy egy eredeti, Microsoft Windows 7 rendszer van telepítve a gépedre.
/ha, nem egy eleve buherált, kókányolt verziót telepítettél/
2/8 anonim válasza:
Akkor eredeti, ha a kezedben a licensz...
3/8 A kérdező kommentje:
nem én telepitettem, én igy vettem a gépet használtan.
2013. febr. 21. 14:32
4/8 anonim válasza:
ha géped alján, oldalán a hologramos címkén lévő, product key és szeriaszám, megeggyezik a telepített verzió product key és szériaszámával.
amit megnézhetsz, pl. az inyenes SIW rendszerdiag. progi: Szoftver > Licenszek moduljára klikkelve!
...akkor, biztosan legális.
5/8 anonim válasza:
Nem feltétel a hologrammos levonó, de ha azt mondták eredeti nagy valószínűséggel átvertek.
6/8 anonim válasza:
A Windows Update-tel feltelepítteted a fontos frissítések közül azt amelyik 1033-ra végződik.
Ha nem eredeti, akkor simán kilövi az aktiválást és majd találkozunk a következő kérdésednél, hogy mit tudnál csinálni, mert eltűnt a háttérképed, meg hasonlók.
7/8 A kérdező kommentje:
akkor amig nem gyült össze a pénz a tiszta progihoz, nem probálkozom velük
2013. febr. 22. 12:17
8/8 anonim válasza:
Ilyen erkülcsi magasságokba én soha nem érek fel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!