Két (vagy több) különböző videóból egyet csinálni?
Nem vagyok túl jártas ezen a területen, úgyhogy tényleg a lehető legegyszerűbben szeretném, hogy elmagyarázzátok.
Van Windows Movie Maker-em, azzal hogy lehet megcsinálni ezt?
Vagy mi mással és hogy? Nyugodtan linkelhettek ha vannak ilyen cikkek, videók. De tényleg minél egyszerűbben leírva nekem.
Köszönöm!
Nekem eddig két grogim van, amit használok ilyen célokra:
1. VirtualDub
2. Format Factory
Az utóbbi magyar nyelvű, én a helyedben azzal próbálkoznék először. Mind a kettő freeware.
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a választ!
Írtátok a VirtualDub-ot,
viszont mivel azt be kéne szereznem, Format Factory programom meg már van, így hozzád fordulok, Zoli.
Eddig csak filmjelenetek kivágására használtam azt a progit, totál nem tudom, hogyan lehetne ilyesmire is.
Segíts még ebben, légy szíves, írd le egyszerűen nekem ezt a folyamatot, miként használhatom.
Köszönőm!
Bocs. az a gáz, hogy a gyakorikérdések nem küld értesítést, csak ha privát üzenet, vagy a saját kérdéseimhez érkezik hozzászólás. (Bár szerintem ennyi idő elteltével magadtól is rájöhettél volna a program működésére.)
Namost a Fromat Factory 3.00-ás verziójában a videóegyesítés nagyon egyszerű: Bal oldali menüsor alul a Haladó opció, majd Videó Egyesítés. ÉS onnét csak hozzá kell adogatni a fájlokat, majd be tudod állítani a Beállításokban a részleteket. Ha kész: LeOK-ézod és felül az Indítás gombra kattintva már indul is a konvertálás.
Rendben, így már könnyedén sikerült! :)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!