War leaders clash of nations?
Figyelt kérdés
nem tudom hogyan kell olajat szerezni aki tudja mondja már meg kérem.köszönöm előre is2013. febr. 19. 16:10
1/4 anonim válasza:
Heló. Neked magyarul van meg? Ha elmondod hogy csináltad meg magyarra tudok segíteni.
2/4 A kérdező kommentje:
nekem magyar de eleve magyar volt nem magyarosítottam... nem tudok segíteni sajnos:( de azért elmondod?
2013. aug. 7. 16:34
3/4 anonim válasza:
asszem amcsi meg orosz helyeken van meg venni kell hozzá de csak havertól tudom, mert nekem angolul van meg, és stratégiai játékot nem lehet csak saját nyelven játszani... valszeg megrendelem neten, egyébként jó játék?
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Jó játék, de ilyen ötlettel jobbat is ki lehetett volna hozni belőle.Mondjuk én 1 hónap alatt meguntam.
2013. aug. 8. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!