Olyan képszerkesztő programot keresek, amivel tudom szinezni a betűket egy képen a háttér változása nélkül. Valaki tud ilyet?
Figyelt kérdés
Ingyenes program kéne, és olyan amihez nem kell túl nagy tudás! :)2013. febr. 18. 23:12
2/7 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy van egy bmp formátumú kép pl egy plakát és azon szöveg, nekem csak az írást kéne átszineznem más színűre pl feketéről pirosra, úgy hogy ami a háttérben van az ne változzon. Ha pl színárnyalatot változtatok csak simán, akkor ugye a fehér háttér se marad fehér :(
2013. febr. 18. 23:22
3/7 soccerway válasza:
Alkalmas rá a paint, azzal a kitöltés vagy milyen funkcióval, de csak akkor ha egyszínű a szöveg, ha nem, akkor bonyolultabb a helyzet és nem lesz egyszerű szerintem.
4/7 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam a painttel most, de nem tudom vele kijelölni csak a szöveget... így kitölteni se tudom csak a pixeleket ..
de azért köszönöm :) esetleg más ötleted nincs?
2013. febr. 18. 23:46
5/7 anonim válasza:
küldd át, ha egy képről van szó lehet hogy két perc alatt meg is csinálom
írj itt privit és adok e-mail címet :)
6/7 tabaki válasza:
Gimp. Lasszóval körbejelölöd a szöveget, és kitöltöd. A program kezelésének ez a része nudli, a többit meg apránként hozzátanulod. Nekem is elküldheted a képet, én is megcsinálhatom, mondjuk nem két perc alatt, mert ma van egyéb dolgom.
tabaki@uw.hu
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm,de sikerült egy nagyjából elfogadhatót kreálnom még este, igaz nem ilyen módszerrel, de megteszi ez is :)
2013. febr. 19. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!